Svar från oss inom 15 minuter!

Endast en kreditupplysning registreras!

Hur mycket vill du låna?

200 000 kr
8 år
Ungefärlig månadskostnad:
Från 2 659 kr

Ränteexempel: Uppläggningsavgift: 495 kr. Aviavgift: 35kr. Ett lån på 100.000 kr med 9,9% nominell ränta och 5 års återbetalningstid ger en effektiv ränta på 11.42%. Räntan sätts individuellt.

Collector Bank logo
Santander Consumer Bank logo
Euroloan Bank logo
Credento Bank logo
Konsumentkredit Bank logo
Sevenday Bank logo
Nordax Bank logo
Collector Bank logo
Santander Consumer Bank logo
Euroloan Bank logo
Credento Bank logo
Konsumentkredit Bank logo
Sevenday Bank logo
Nordax Bank logo

Ansök nu

Börja med att fylla i vår låneansökan.

Behandling

Vi hämtar in erbjudanden från de banker vi samarbetar med.

Välj lån

Jämför erbjudanden från våra olika långivare och välj det som passar dig bäst.

600.000 kr i snabblån – Svar samma dag

Hos Lånemäklaren vet vi att många som ansöker om lån behöver få pengarna utbetalda mer eller mindre omgående. Ofta kan det vara en oförutsedd utgift eller en faktura som närmar sig förfallodatum som gör att man behöver ett extra tillskott snabbt. Det spelar ingen roll vilken anledning som ligger bakom, hos Lånemäklaren förmedlar vi lån upp till 600.000 kr och våra långivare ger som oftast svar redan samma dag.

Alla snabblån hos Lånemäklaren är så kallade blancolån, det vill säga lån utan säkerhet. Det innebär att du inte behöver pantsätta någonting för att få lånet beviljat, vilket leder till avsevärt kortare handläggningstider. Under våra öppettider hanterar vi din ansökan omgående. Så fort banken har godkänt och registrerat din signering samt eventuell dokumentation, överförs pengarna till ditt konto. Hur lång tid det tar innan du får pengarna utbetalda till ditt konto kan variera mellan de olika bankerna.

Genom att skicka din snabblåneansökan till Lånemäklaren, får du inte bara snabbast möjliga service. Du säkerställer även att du får svar från flera långivare med en och samma ansökan, du står så fritt till att välja det lån som är bäst lämpat för din privatekonomi. Det kan också vara skönt att veta att alla ansökningar görs helt utan förpliktelser. Det är således fritt fram att ansöka om ett snabblån, även om du i slutändan väljer att inte ta emot det.

Du sparar mycket tid genom att skicka in en låneansökan till Lånemäklaren, jämfört med om du skulle söka hos varje enskild bank som vi samarbetar med. Hos oss skickar du nämligen bara in ett enda, enkelt formulär, resten tar vi hand om. Lånemäklaren är därför ett klokt val när du har hamnat i en situation då du behöver pengar. Vi ser fram emot att hjälpa dig och ta hand om din ansökan!