Samla lån och lös dina dyra krediter

samla lån spargris

Ett vanligt scenario i dag är att man har ett kreditkort i en bank, betalar av vitvarorna hos en annan, har lånat till en resa hos en tredje och har ett billån hos en fjärde. Upplägget är inte bara opraktiskt, det är med största sannolikhet betydligt dyrare än vid andra, mer optimala lösningar. Om du känner igen dig i föregående beskrivning bör du läsa vidare då det finns mycket pengar att spara.

När du har många mindre lån och krediter kan det vara ett klokt drag att samla dessa i ett och samma större lån. Det blir inte bara enklare för dig då du förhåller dig till en enda faktura, månadskostnaderna blir också lägre när den genomsnittliga räntan går ner. Samla och lös dina lån via Lånemäklaren så ser vi till att du får mer pengar över till annat varje månad.

Hos Lånemäklaren kan du samla alla dina smålån och krediter i ett större privatlån upp till 400.000 kr. Privatlånet är ett lån utan säkerhet, vilket innebär att du inte behöver ställa någon pant till förfogande för att få lånet beviljat. Privatlånet lämpar sig därför väl när du är ute efter att lösa dina dyra lån och krediter. Du kan spara mycket bara genom minskade avikostnader, men det är lägre räntekostnader som kan göra den riktigt stora skillnaden för din privatekonomi.

Just lägre räntekostnader är någonting som vi på Lånemäklaren är specialiserade på att förhandla fram. Anledningen är att vi samarbetar med många olika banker och att det är i bankernas egna intressen att erbjuda så gynnsamma räntor som möjligt för att få dig som kund. Vi har därför goda förhoppningar om att lyckas sänka dina nuvarande räntekostnader till en betydligt lägre nivå.

När du har skickat in din låneansökan till Lånemäklaren kan du vara säker på att den behandlas redan inom ett par minuter. I vissa fall kan du ha pengarna på kontot redan samma dag som du skickar in din ansökan. Det kan också vara tryggt att veta att alla ansökningar görs utan förpliktelser och att du bara kan bortse från ett låneerbjudande om du inte önskar ta emot det. Samla och lös dina dyra lån och krediter hos Lånemäklaren så hjälper vi dig till en bättre privatekonomi redan i dag!