Privatlån - Låna upp till 600.000 utan säkerhet!

Använd lånet till precis vad du vill.

Hur mycket vill du låna?

200 000 kr
8 år
Ungefärlig månadskostnad:
Från 2 659 kr

Ränteexempel: Uppläggningsavgift: 495 kr. Aviavgift: 35kr. Ett lån på 100.000 kr med 9,9% nominell ränta och 5 års återbetalningstid ger en effektiv ränta på 11.42%. Räntan sätts individuellt.

Collector Bank logo
Santander Consumer Bank logo
Euroloan Bank logo
Credento Bank logo
Konsumentkredit Bank logo
Sevenday Bank logo
Nordax Bank logo
Collector Bank logo
Santander Consumer Bank logo
Euroloan Bank logo
Credento Bank logo
Konsumentkredit Bank logo
Sevenday Bank logo
Nordax Bank logo

Ansök nu

Börja med att fylla i vår låneansökan.

Behandling

Vi hämtar in erbjudanden från de banker vi samarbetar med.

Välj lån

Jämför erbjudanden från våra olika långivare och välj det som passar dig bäst.

Privatlån utan säkerhet upp till 600.000 kr

Ett privatlån är en mer vardaglig benämning för det som kallas för blancolån, det vill säga ett lån utan säkerhet. Lånets största fördel är att det kan användas till precis vad som helst. Det spelar ingen roll om du vill köpa en ny soffa, TV, dator eller lösa dyra befintliga lån, privatlånet kan med fördel användas i alla föregående fall.

Det finns givetvis många andra ändamål som lånet kan användas till, men vad du väljer att göra för pengarna är i slutändan helt och hållet upp till dig själv. När du ansöker om ett privatlån hos Lånemäklaren kan du vara säker på att vi inte kommer ställa några frågor gällande vad du ska använda pengarna till, det är din egen ensak.

Genom att ansöka om ett privatlån hos Lånemäklaren, säkerställer du att du får ett lån med bästa möjliga villkor utifrån din ekonomiska situation. Då vi skickar in din låneansökan till flera olika banker samtidigt och låter dem konkurrera om dig som kund, kan vi garantera att det är lånet med bäst villkor som kommer förmedlas till dig. Du får själv välja bland erbjudanden på MinSida.

Hos Lånemäklaren kan du ansöka om privatlån upp till 600.000 kr över 15 år. Det är värt att notera att alla ansökningar görs helt utan förpliktelser, vilket innebär att det är fritt fram att ansöka om lån, även om du i slutändan väljer att inte ta emot det. Du kan givetvis också betala ner lånet så snabbt du vill.

Då du är unik som lånekund, sätts räntekostnaderna som lånet innefattar individuellt av bankerna. Ansök om privatlån via vårt enkla formulär redan idag, så får du möjligheten till att jämföra erbjudanden från flera olika banker. Vi ser fram emot att ta hand om dig och din ansökan!