Lånemäklaren

Om oss

Lånemäklaren.se är en hemsida som utvecklas, ägs och drivs av STK Finans AB (Org.nr: 559007-2954). Vår adress är Olivedalsgatan 7B, 413 10 Göteborg.

STK Finans är en förmedlare av privatlån vilket innebär att din låneansökan presenteras för flera banker. Under ansökningsprocessen kommer du som kund få personlig service av en dedikerad kundtjänstmedarbetare, snabba svar samt pengarna på kontot inom kort efter att din låneansökan har godkänts. Bankerna som får din ansökan vet att de konkurrerar om dig som kund och därför blir det enkelt för oss att hitta det bästa låneerbjudandet, anpassat och skräddarsytt efter dina behov.

Våra tjänster är helt gratis för dig som kund. Som låneagent tar vi emot provision från bankerna mot bakgrund av ingångna låneavtal som har förmedlats via oss. Vi tar inte emot ersättningar från andra banker än de vi samarbetar med. För dig som kunde innebär detta att alla ersättning som vi erhåller kommer från låneinstitutionerna och därmed blir du inte belastad med någon form av dolda avgifter.

Vi samarbetar i dag med Collector, SevenDay, Santander, Konsumentkredit, Credento samt Euroloan.