Smålån upp till 100.000 kr - Låna utan säkerhet!

Få bästa erbjudandet genom oss.

Hur mycket vill du låna?

200 000 kr
8 år
Ungefärlig månadskostnad:
Från 2 659 kr

Ränteexempel: Uppläggningsavgift: 495 kr. Aviavgift: 35kr. Ett lån på 100.000 kr med 9,9% nominell ränta och 5 års återbetalningstid ger en effektiv ränta på 11.42%. Räntan sätts individuellt.

Collector Bank logo
Santander Consumer Bank logo
Euroloan Bank logo
Credento Bank logo
Konsumentkredit Bank logo
Sevenday Bank logo
Nordax Bank logo
Collector Bank logo
Santander Consumer Bank logo
Euroloan Bank logo
Credento Bank logo
Konsumentkredit Bank logo
Sevenday Bank logo
Nordax Bank logo

Ansök nu

Börja med att fylla i vår låneansökan.

Behandling

Vi hämtar in erbjudanden från de banker vi samarbetar med.

Välj lån

Jämför erbjudanden från våra olika långivare och välj det som passar dig bäst.

Mikrolån utan säkerhet upp till 100.000 kr

Ett mikrolån är ett privatlån utan säkerhet som är något mindre till storleken än ett vanligt lån. Mikrolån, eller smålån, som de också kallas, kännetecknas av att de har en maximal kreditgräns som ligger någonstans runt 100.000 kr. Lånet lämpar sig när man råkar ut för oförutsedda utgifter som måste betalas tillbaka snabbt, men kan med fördel användas även vid andra tillfällen.

Ett mindre lån är även ett bra alternativ till ett kreditkort då återbetalningstiden i regel är längre. Det gör att räntenivåerna många gånger blir gynnsammare när du väljer ett minilån istället för ett kreditkort. Räntenivåerna sätts individuellt av våra långivare. Det är ofta möjligt att få en bättre ränta vid att ansöka om ett mikrolån, emot vad du får på ett kreditkort.

Ansök om ett mikrolån via Lånemäklaren och inhämtar vi svar från våra långivare. Alla ansökningar görs helt utan förpliktelser och du kan bara bortse från eventuella erbjudanden om du ångrar dig. En ansökan hos Lånemäklaren är smidig såtillvida att du bara skickar in en enda ansökan, men får erbjudanden från flera banker.

När du ansöker om smålån hos Lånemäklaren, är ändamålet med lånet din egen sak. Vi samlar endast in erbjudande från flera banker, så att du slipper fylla ut flera formulär hos varje enskild bank. Vi jobbar alltid för att göra processen så smidig som möjligt för dig som kund. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag, vi ser fram emot att hjälpa dig!