Lånemäklaren
InformationSMS-lån med låga räntor!
Piggybag

SMS-lån med låga räntor!

Ansök via mobilen, få svar via SMS.

Publicerat: 13. aug. 2019

Svar via SMS – Mobillån upp till 600.000 kr utan säkerhet

Hos Lånemäklaren gör vi egen sak av smslån och förmedlar därmed inte de skamfilade smålånen med skyhöga räntor, utan syftar istället på möjligheten att skicka in en låneansökan via mobilen och få svar via SMS. Hos Lånemäklaren samarbetar vi bara med väletablerade, seriösa banker med starka varumärken och då vi jämför lån mellan flera olika kreditgivare, säkerställer vi också att du får erbjudandet med lägst möjliga ränta och bäst lånevillkor. Dessutom visas bara en kreditupplysning när du ansöker via oss, så att du inte försämrar din kreditvärdighet mer än nödvändigt.

Våra sidor är specialutvecklade och du som ansöker om smslån kan göra detta från såväl mobiltelefoner som surfplattor. Dessutom går det förstås bra att ansöka om våra lån via en vanlig dator om du istället föredrar detta. Du fyller i vårt enkla ansökningsformulär på ett par minuter och vi påbörjar processen så snart du har skickat in din ansökan. Normalt sett har du svar från våra första samarbetspartners inom ett par minuter. I samband med detta skickar vi också ut ett SMS så att du vet vilken status din ansökan har.

De mobillån som vi förmedlar via Lånemäklaren sträcker sig upp till 500.000 kr och även om löptiderna är långa så kan du lösa in lånet som kvarstår när du vill. På så sätt kan du ha lånet såväl på kort som lång sikt, men utan de astronomiska räntor som vanligtvis är förknippade med smslånen. Ansök istället om ett ärligt smslån via Lånemäklaren och få svar via SMS så snart som vi har ett erbjudande till dig!

Hur mycket vill du låna?

Lånebelopp:200 000 kr
200000
Återbetalningsperiod:8 år
8
Månadskostnad:
från 3 032 kr *

* Ränteexempel: Uppläggningsavgift och aviavgift: 530 kr.
Lån 200 000 kr med 9,90% nom. ränta över 8 år
ger en effektiv ränta på 10,40%. Totalt 291 098 kr.

Räntan sätts individuellt.