Ansök om ett blancolån upp till 400.000 kr

blancolån kvinna

Ett blancolån är ett privatlån utan säkerhet, vilket innebär att du inte behöver ställa pant för att få din låneansökan beviljad. Förutom att lånet inte kräver någon säkerhet, är en av de största fördelarna med lånet att det kan användas till precis vad som helst.

Det spelar ingen roll om du vill renovera hemma, köpa nya möbler, åka på resa, eller samla flera mindre skulder i ett och samma lån, blancolånet fungerar precis lika bra vid alla tillfällen. Vad du i slutändan väljer att göra för pengarna är helt och hållet upp till dig själv. Lånemäklaren kommer därför aldrig ställa några personliga och privata frågor rörande ändamålet för lånet.

Hos Lånemäklaren skickar vi in din låneansökan till flera olika banker samtidigt. Det gör att du sparar mycket tid, jämfört med om du på egen hand hade skickat in din låneansökan till varje enskild bank. Då vi samarbetar med många olika banker kan vi också garantera att du får det erbjudande som blir bäst och billigast för dig. Ansök om ett blancolån via Lånemäklaren i dag, helt utan förpliktelser.

Av erfarenhet vet vi på Lånemäklaren att du som ansöker om blancolån kan ha ett behov av att få dina pengar snabbt, speciellt om det gäller en oförutsedd utgift eller en faktura som måste betalas i tid. Under våra öppettider garanterar vi därför att din låneansökan blir behandlad inom ett par minuter. I många fall kan du ha pengarna på ditt bankkonto, redan samma dag som du skickar iväg din ansökan.

Varje enskild lånekund är unik vilket innebär att räntekostnaderna som lånet inkluderar sätts individuellt. Genom att ansöka om ett lån via Lånemäklaren, säkerställer du att du får det låneerbjudande som är billigast och bäst lämpat för din privatekonomi. Då vi samarbetar med flera olika banker har vi ett mycket gott förhandlingsläge för att få ner kostnaderna. Välkommen med din ansökan i dag!